6 Ağustos 2011 Cumartesi

DUNYA IYI NIYET ELCISI SANATCI ERSIN FAIKZADE 29. Yasına Girdi!


Dünyanın pek çok yerinde adı saygı ve sevgi ile anılan Dünyaca ünlü ses Sanatçısı ve Dünya insan hakları örgütünün iyi niyet elçisi ünvanını verdigi''ERSIN FAIKZADE''nin dogum günü tüm dünyada sevenleri tarafından 29 yıllık başarılı hayatı kutlanıyor. Kıtalararası sürdürdügü insani projeleri ve muhtesem sesi ile verdigi konserler ile dünyada pek çok insanın gönlünde yer eden sanatçı çok büyük takdir topluyor.

Özellikle İnsan hakları örgütü ve yabancı ülkelerdeki hayranlarının hazırladıgı videolar ve fotografları pek çok sitede yer alıyor.Pakistan'da ''Barışın Sesi'',Amerika'da '' Türkiye nin Elmas Cocugu'', İran'da ''Sevginin sesi'', Arap ülkelerinde '' İnsanlık Elcisi'' ,İtalya'da ''Yüksek Ses'' gibi lakaplar ile hayranları arasında anılıyor.

World famous Turkish star singer and Goodwill ambassador Ersin Faikzade's 29th birthday today.With a life full of success in the past.an artist known all over the world with respect and goodwill ambassador.You can see this photo album Artist's private photographs.Ersin Faikzade is the name of great projects and concerts.
WORLD APPRECIATES HIM

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ben Ersin Faikzade,Göstermis oldugunuz ilgiye sonsuz tesekkurler ediyorum.Saygılarımla.